Ostoskorisi on tyhjä!
Valomaski Polisport IMX musta
89,00€ 40,00€Säästä: 55%
Ajolasit Scott Recoil XI musta
40,00€ 28,00€Säästä: 30%
Toisiorataspari 14/41 Minarelli
68,00€ 25,00€Säästä: 63%

Yksityisyyssuoja

Asiakkaan henkilökohtaisten tietojen käsittely.

Tilauksen vahvistaminen vaatii asiakkaan rekisteröitymistä. Rekisteröintiä varten asiakkaan tulee ilmoittaa Nimensä, syntymäaika, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Moto-hämeen asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Moto-Häme sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. Moto-Häme saa käyttää asiakkaan ilmoittamaa sähköpostiosoitetta suoramarkkinointiin vain mikäli asiakas on hyväksynyt sen. Rekisteröitymällä asiakas antaa Moto-Häme:lle luvan käyttää tietoja suoramarkkinointiin muulla kuin sähköpostin tai tekstiviestin välityksellä (esim. tavallisella postilla). Moto-Häme pidättäytyy vastuusta mikäli asiakkaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon Moto-Hämeestä riippumattomien tietomurtojen takia, esimerkiksi jos palvelimelle tapahtuu tietomurto, jota Moto-hämeen henkilökunta ei olisi voinut estää. Asiakas on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanaa mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon. Palveluun rekisteröityminen katsotaan asiakassuhteen muodostavaksi toimeksi, jonka jälkeen asiakas on velvollinen pitämään ilmoittamansa tiedot ajantasalla.

Moto-Häme pitää oikeuden tehdä muutoksia tähän tiedotteeseen, kuitenkin ilmoittamalla asiasta asiakkaalle.

Rekisteriseloste (HetiL 523/99, 10 §)

Rekisterinpitäjä Moto-Häme
Huittulantie 304
37700 SÄÄKSMÄKI
FINLAND
Puh. 0400-529232
E-Mail: myynti(at)moto-hame.fi
Y-tunnus: 2033165-9

Rekisterin nimi Moto-Häme verkkokaupan asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus Reksiteri on tarkoitettu Moto-Hämeen ja sen asiakkaiden väliseen palvelusuhteiden hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta sähköiseen suoramarkkinointiin.

Rekisterin sisältämät tiedot Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (nimet, syntymäaika)
Käyttäjän yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, faksi, sähköposti)
Uutiskirjeen tilauksen hyväksyminen (sähköpostisuoramainonta)
Tilaustiedot
Tilatut tuotteet
Tilauksen päivämäärä
Tilauksen maksu- ja toimitustapa
Käyttäjän sivustolta lähettämät sähköpostiviestit (viestin sisältö ja ohjaustiedot)

Moto-Häme ei vastaa internet-palvelimen teknisisitä lokitiedoista, jotka sisältävät käyttäjän IP-osoitteen ja tietoja käyttäjän selaimesta.

Tietojen luovutus ja salassapito Tietoja ei missään tilanteessa luovuteta kolmansille osapuolille. Tiedot ovat tallennettu ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelinjärjestelmään ja niihin on Moto-Hämeen henkilökunnan lisäksi pääsy palveluntarjoajan henkilökunnalla.

Lisätietoja asiakasrekisteri- ja tietoturvapolitiikastamme saat osoitteesta myynti@moto-hame.fi


Suomen Verkkomaksut
Projekti Rajala