Kypärät ja lasit

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (92 tuotteesta)

Moottoripyöräkypärää valittaessa on huomioitava istuvuuden ja ominaisuuksien lisäksi käytetyt materiaalit ja sitä kautta paino; suurempi paino ei tarkoita parempaa suojaa vaan lisää vammautumisriskiä törmäyksessä. Hyvä kypärä on valmistettu laadukkaammista materiaaleista ja suojaavuus saadaan kevyempään pakettiin. Pienempi paino tietysti tekee jokapäiväisestä käytöstä myös mukavampaa.

Perinteisten avo- ja umpikypärien rinnalle on tullut helppokäyttöiset ja monipuoliseen käyttöön soveltuvat avattavat mallit, kuten aurinkovisiirillinen HJC C90. Aurinkolasien käytön näppärästi korvaava aurinkovisiiri on yleistynyt myös umpikypärissä ja malleja onkin nykyään saatavissa kaikissa hintaluokissa.

HJC on yksi maailman suurimmista  valmistajista ja heillä on yli 40 vuoden kokemus alalta. HJC tarjoaa korkealuokkaisia malleja kilpailukykyiseen hintaan, oli kyseessä sitten avattava, avo- tai umpimallinen mp-kypärä.

Airoh on noussut premium-luokkaan pitkällä ja määrätietoisella kehitystyöllä. Heidän mallistossa on keveitä malleja moneen eri käyttöön, niin umpimallisina kuin avattavina. Kaikki Airohit valmistetaan Italiassa.

Kaikki myymämme moottoripyöräkypärät ovat E-hyväksyttyjä ja täyttävät vaadittavat turvallisuusnormit. Kaikkiin malleihin on saatavilla myös visiirejä, aurinkovisiirejä, pinlock- kalvoja ja muita varaosia.