Valmistaja: Rtech

Rtech V-Face valomaski

Tuotekoodi: V-FACE 61,90€
9,00€/kk
Väri:
Hopea
Keltainen
Keltainen neon
Musta
Oranssi
Punainen HONDA
Punainen HVA
Sininen TM
Sininen YAMAHA
Valkoinen
Vihreä
Määrä: kpl
Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.

Supersuosittu V-Face etuvalomaski! Valmistajan nimi on vaihtunut ollen nykyään Rtech, aiemmin tämä legendaarinen valomaski tunnettiin nimellä Racetech V-Face.

Italiassa valmistetussa V-Facessa on E-hyväksytty (tieliikennehyväksytty) ajovalo tehokkaalla halogeenipolttimolla. Särmikäs V-Face valomaski asennetaan kumisten kiinnityslenkkien avulla suoraan etuhaarukkaan ja erinomaisen muotoilun ansiosta V-Face istuu käytännössä kaikkiin markkinoilta löytyviin pyöriin. Valokeilan kulma on säädettävissä. Valomaskissa on pidike etujarruletkua varten.

Valomaskin isossa numerokilvessä on hillityt Rtech ja V-Face teippaukset. Terävälinjainen numerokilpi sopii erinomaisesti uusimpien pyörien muotoiluun ja pyörän väreihin. Suuri ja tasainen numerokilpi on tarvittaessa helppo teipata juuri haluamasi näköiseksi.

HS1 PX43t 12V 35/35W halogeenipolttimo ja parkki 12V 10W poltimo sisältyy pakettiin. Sisältää kumiset kiinnikkeet ja jarruletkun pidikkeen.

Supermotoon viimeistellyn race- ilmeen tuo V-Face yhdessä Rtech Supermoto-etulokasuojan kanssa.

Varaosat:  Philips polttimo ja Philips CityVision Moto +40% polttimo

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio
Toimitus 1-2 päivässä
Toimitus 2-5 päivässä
Kysy toimitusaikaa


Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.

Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Moto-Häme on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.