Rtech V-Face FULL LED valomaski-1
0€ toimitus
Rtech V-Face FULL LED valomaski-2
0€ toimitus
Rtech V-Face FULL LED valomaski-3
0€ toimitus
Rtech V-Face FULL LED valomaski-4
0€ toimitus
Rtech V-Face FULL LED valomaski-5
0€ toimitus
Valmistaja: Rtech

Rtech V-Face FULL LED valomaski

Tuotekoodi: V-FACEFULLLED 187,46€178,09€
Väri:
Musta
Määrä: kpl
Lisää tietoa tuotteen kotisivulta.

Supersuosittu Rtech V-Face etuvalomaski on siirtynyt kokonaan LED- aikakauteen! Parkkivalot, lyhyet ja pitkät, kaikissa on LED. Huipputehokas 12V/35W, lyhyet 508 lm ja pitkät valot 1007 lm. Valoyksikkö vaatii tasavirtaa, joten virran täytyy tulla akun kautta.

Särmikäs V-Face valomaski asennetaan kumisten kiinnityslenkkien avulla suoraan etuhaarukkaan ja erinomaisen muotoilun ansiosta V-Face istuu käytännössä kaikkiin markkinoilta löytyviin pyöriin. Valomaskissa on pidike etujarruletkua varten.

Valomaskin isossa numerokilvessä on hillityt Rtech ja V-Face teippaukset. Terävälinjainen numerokilpi sopii erinomaisesti uusimpien pyörien muotoiluun ja pyörän väreihin. Suuri ja tasainen numerokilpi on tarvittaessa helppo teipata juuri haluamasi näköiseksi.

Tieliikennekäyttöön hyväksytty etuvalomaski. Paketti sisältää kumiset kiinnikkeet ja jarruletkun pidikkeen. Tämä huippumalli on saatavilla ainoastaan tyylikkäässä mustassa värissä.

Made in Italy

 

HUOM! Ei sovellu 50 cc-125 cc, eikä akuttomiin järjestelmiin. KTM, Husqvarna ja Beta 2-T 200 - 300cc malleissa suositetaan kytkettäväksi suoraan akulta. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio
Toimitus 1-3 päivässä
Toimitus 2-7 päivässä
Kysy toimitusaikaa


Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esimerkiksi tilauksen teon yhteydessä. Pyrimme huomioimaan kuluttajan toiveen, mikäli se on mahdollista.

Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Moto-Häme on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.